Category Archives: skole jezika

skole jezika

Skole engleskog i nemackog za decu

Published by:

Skole engleskog i nemackog jezika najčešće imaju ponudu kurseva stranih jezika za decu. Raspitivali smo se u školi stranih jezika u Beogradu na kom principu organizuju i kakve kurseve stranih jezika za decu. Na raspolaganju su kursevi engleskog za decu i kursevi nemackog jezika za decu.

Stručnjaci kažu da deca mogu da uče strane jezike već sa četiri godine, ali potrebno je da već dobro znju svoj maternji jezik, da nemaju problema sa izgovorom i da znaju 25 slova – glasova da pravilno izgovore. Svaki problem u govoru treba ispraviti sa logopedom pa tek kasnije poceti sa učenjem engleskog jezika i nemackog jezika za decu.

U skoli stranih jezika su nam rekli da primaju decu već od četiri godine, ali ako vide da detetu ne ide i ne usvaja dobro gradivo savetuju roditelje da sačekju još godinu dana. U svakom slučaju probajte i pošaljite dete na kurseve nemackog ili kurseve engleskog za decu.

skole jezika

Kursevi engleskog jezika Beograd i nemacki

Published by:

Postoje razni načini učenja stranih jezika i različite škole jezika forsiraju neke već svoje oprobane metode, ali neke i vrše inovacije. Kada se priča o kursevima stranih jezika obično se smatra da je to naporno i komplikovano, a naročiti za starije polaznike. Ko je propustio u mladosti ili nije imao mogućnosti za učenje stranih jezika sada mu to sve teško pada, ali je neophodno znanje bar engleskog jezika. Kursevi engleskog jezika u Beogradu se nude u skoro svim skolama stranih jezika, pa možete izbrati najbližu skolu engleskog jezika do vašeg naselja. Veliko interesovanje je i za nemacki jezik jer se sve više poslova nudi u Nemačkoj, pa su kursevi nemackog jezika za pocetnike veoma traženi. Ako se dvoumite da li jekasno za učenje nemackog ili engleskog jezika, nikada nije kasno, a učenje može biti dinamično i vrlo zanimljivo.