prodaja

Kako koristiti elektricni cekrk u cross countri-u

Električni cekrk od kvačila uglavnom se koriste za terenska i druga specijalna vozila. To je uređaj za samozaštitu i vuču vozila. Može da izvodi samo-spasilačka vozila u teškim okruženjima kao što su sneg, močvara, pustinja, plaža, blatni planinski put, itd., A može vršiti i olupine, teretne predmete i instalacione objekte pod drugim uslovima. Sportsko neophodan sigurnosni uređaj. Vitlo se uglavnom deli na električno vitlo, mehaničko vitlo, hidraulično vitlo i tako dalje

Postoji izreka dobro, nijedan cekrk nije terenska, mnogi vlasnici terenskih puteva su čuli ovu rečenicu, ali stvarno znaju njeno značenje vrlo malo.

Trebali bismo znati kako vlasnik treba znati zašto. Obično ćemo biti instalirani na off-road putu ispred vitla,
zašto? Jer je povoljnije za terenska vozila u divljini. Kada je vaš automobil u divljini kada se dogodi nešto neočekivano,
Vaša električni cekrk od 4500kg će imati veliku korist, vaš automobil može bez napora da se digne.
I obično je jednostavno tako izmislite. U osnovi nema održavanja, ali zato što našem automobilu pružimo tešku zaštitu.

Ako je vozilo u nevolji, analizirajte situaciju i utvrdite uzrok hvatanja vozila prije upotrebe električnog vitla fromvinch 4VD. Ako je vozilo teško „stavljeno“ na stijenu ili panjev, razmislite o podizanju vozila s dizalicom i stavljanju pod gume kako biste uklonili prepreke.
Koristite vitlo za samopomoć i možete ga koristiti za držanje stabla ili velikog kamena oko njega, a zatim pomoću remenice ćete premotati kabl vitla, a zatim povući implementaciju vozila. Ne namotavajte kabel vitla oko drveta, jer to može dovesti do stabla. Ako je potrebno, vitlo se može povući pod uglom. Ali pazite na uže na strani akumulatora na vitlu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.