usluge servis

Servis viljuskara i tockovi za viljuskare

Viljuskari su nezamenjivi u poslovima utovara i istovara robe, najčešće paletne robe. Svaka firma koja ima magacin i transport robe mora da ima i obezbeđen utovar i istovar robe. Normalno je da to sve ne može ručno da se uradi, zato su potrebni viljuskari. Kao i sve mašine i viljuškari se kvare, ali ih je bolje redovno održavati, pa možete vršiti redovno servisiranje viljuskara, što vam preporučujemo. Ne treba samo menjati tockove za viljuskare, već i ostale rezervne delove. Sa viljuskarima je isto kao i sa automobilima, jer ako ih redovno održavate i idete na male i velike servise, menjate potrošne delove, vaš viljuškar će uvek biti spreman za akciju utovara i istovara robe.

Elektro i dizel viljuskari

Postoje razni tipovi viljuskara te osim dizel viljuskara tu su i elektro viljuskari koji se sve više upotrebljavaju, a postoji i naznaka da će se ubuduće najviše korstiti elktro viljuskari. U zatvorenim velikim prostorijama za prodaju u trgovinskim lancima bez elektro viljuskara je nezamislivo raditi, a obavezno se moraju koristiiti elektro viljuskari.

Redovan servis viljuskara, ne samo zamena tockova za viljuskare, već kontrola i zamena svih delova nakon određenog broja radnih sati.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *