Category Archives: usluge servis

usluge servis

Gromobrani i zaštita od groma

Published by:

Ne bih da Vas plašim ovim tekstom ali činjenica je da grom može da udari bilo gde. Naravno postoje kategorije koje su izložene većem riziku i gde je veća verovatnoća da će udariti grom, ali zapamtite niko nije siguran. Kuće koje se nalaze na obodima velih vodenih površina, kuće i zgrade na velikim prostranstvima ravnog zemljišta ili one koje se nalaza ne vrhovima. Visoke zgrade koje štrče u urbanim sredinama.

Gromobrani najbolje zaštita

Gromobrani i gromobrannske instalacije su neophodne u ovakvim slučajevima i trebalo bi obavezno da ih imaju, dok ostali imogu da rizikuju da se provuku. Elir je preduzeće koje vrši postavlajnje gromobrana i gromobranske instalacije u Beogradu, i teritoriji cele Srbije. Upozbnati su sa postavljanjem i instaliranjem gromobrana, projektovanje i održavanjem istih. Izvršiće i procenbe koliko ste ugroženi i koliko vaš životni prostor predstavlja potencijalnu opasnost od udara groma. Savetovaće vas kako da zaštite svoju imovinu i ljudske resurse.

Udare groma je teško, skoro nemuguće predvideti, ali možete učiniti i neke promene u svojij okolini kako bi bili manje izloženi i opsanost od udara groma sveli na minimum. Možete poseći visoko drveće u okruženju, na ustanovama, promeniti možda mesto držanja zastave i jarbola i slično. Savet profesionalac će vam pomoći da svoje životno okruženj učinite bezbednim i sačuvate imovinu i živote ljudi.

usluge servis

Kome bi izrada sajtova trebalo da bude poverena?

Published by:

Kako je u današnje vreme izrada sajtova jedan od dominatnih vidova marketinga svake ozbiljne firme, to se povećao i broj onih koji nude ovakav vid usluge. Međutim, i u ovoj, kao i svakoj drugoj sferi, postoje oni kojima je izrada sajtova segment profesionalne delatnosti, kao i oni koji se tim poslom amaterski bave. Evo o čemu treba da vodite računa kako biste bili sigurni da je izrada sajtova poverena pravim profesionalcima sa iskustvom.

Profesionalni tim za izradu sajtova

Najpre, izrada sajtova je ono čime bi trebalo da se bave stručnjaci i čitav tim, kako bi sve savršeno funkcionisalo. Kao klijent, morate pronaći profesionalce kojima je izrada sajtova i inače glavni element posla, koji imaju iskustva u svom radu i u koje ćete steći poverenje.

Poverenje je, dakako, ključno u svim segmentima poslovanja, ali to kao da najviše važi baš onda kada je izrada sajtova u pitanju. Kako će web stranica biti prikaz Vaše firme kome će moći da pristupi bilo ko, to i izrada sajtova mora zadovoljiti sve praktične i estetske kriterijume.

Za početak, svaki profesionalac će Vam skrenuti pažnju da je od najvećeg značaja da izrada sajtova ima za cilj preglednost i razumljivost, kako bi baš svako mogao da se snađe sa Vašom ponudom. Pošto je izrada sajtova jedan vid marketinga, to je takođe veoma bitno da, pored uređenosti, Vaš sajt i lepo izgleda, pa samim tim morate pronaći one koji će biti u prilici da Vam kao krajnji rezultat pruže spoj lepog i korisnog.

Izrada sajtova kao početni korak u onlajn marketingu

Upravo tako – izrada sajtova je samo baza na koju će se dalje nadograditi optimizacija sajtova. Trebalo bi da istu sprovede tim koji ste odabrali, te je uvek savet da potražite firmu kojoj je osnovna delatnost izrada sajtova i optimizacija sajtova, kako biste istim ljudima od poverenja prepustili čitav posao, tj. brigu o onlajn marketingu.

Imajte na umu da nakon završenog sajta treba povećati njegovu vidljivost i učiniti ga dostupnim što većem broju ljudi. Upravo tome služi optimizacija sajtova, koja je podjednako bitan korak kao i izrada sajtova, dok zajedno ova dva koraka donose uspeh i poboljšanje poslovanja.

Dalje mogućnosti internet reklamiranja i prodaje

Onda kada je izrada sajtova završena, Vaša web stranica će se reklamirati i na društvenim mrežama. I ovo je usluga koju nude mnoge firme, te i na ovom mestu važi prethodni savet – uvek je dobro celokupan posao poveriti istom timu, koji će Vam ujedno podnositi i izveštaje o uspehu svake kampanje na socijalnim mrežama, odnosno na pretraživačima.

Dok izrada sajtova i optimizacija sajtova donose nepregledne mogućnosti internet reklamiranja, dotle izrada internet prodavnica može značajno poboljšati prodaju Vaših proizvoda. Pored toga što je ovaj vid prodaje isplativiji jer ne zahteva iznajmljivanje prodajnog prostora, izrada internet prodavnica daje mogućnost i da Vaši kupci poruče proizvod u bilo kom trenutku – noću, danju, za vikend…To, samo po sebi, pospešuje prodaju i poslovanje, za čiju je osnovu najpre zaslužna izrada sajtova, kao prvi korak u onlajn marketingu. Vodite računa da Vaš izabrani tim može da radi i na Vašoj internet prodavnici, i hrabro u nove poslovne poduhvate.

usluge servis

Servis viljuskara i tockovi za viljuskare

Published by:

Viljuskari su nezamenjivi u poslovima utovara i istovara robe, najčešće paletne robe. Svaka firma koja ima magacin i transport robe mora da ima i obezbeđen utovar i istovar robe. Normalno je da to sve ne može ručno da se uradi, zato su potrebni viljuskari. Kao i sve mašine i viljuškari se kvare, ali ih je bolje redovno održavati, pa možete vršiti redovno servisiranje viljuskara, što vam preporučujemo. Ne treba samo menjati tockove za viljuskare, već i ostale rezervne delove. Sa viljuskarima je isto kao i sa automobilima, jer ako ih redovno održavate i idete na male i velike servise, menjate potrošne delove, vaš viljuškar će uvek biti spreman za akciju utovara i istovara robe.

Elektro i dizel viljuskari

Postoje razni tipovi viljuskara te osim dizel viljuskara tu su i elektro viljuskari koji se sve više upotrebljavaju, a postoji i naznaka da će se ubuduće najviše korstiti elktro viljuskari. U zatvorenim velikim prostorijama za prodaju u trgovinskim lancima bez elektro viljuskara je nezamislivo raditi, a obavezno se moraju koristiiti elektro viljuskari.

Redovan servis viljuskara, ne samo zamena tockova za viljuskare, već kontrola i zamena svih delova nakon određenog broja radnih sati.