Category Archives: stolarija

stolarija

PVC stolarija = zdravlje, sigurnost i kvalitet

Published by:

Da li ste znali da se PVC stolarija u krugovima stručnjaka za građevinu i adaptaciju prostora uopšte izjednačava sa sigurnošću, zdravljem i kvalitetom? Šta mislite, zašto je to tako? Sigurni smo da ste čuli da je PVC stolarija najkvalitetniji vid izolacije, i to pre svega zbog materijala od kog se pravi, a koji se veoma lako i jednostavno prilagođava svim dimenzijama u milimetar, te ne ostavlja prostora za loše obavljen posao i, što je još važnije, lošu izolaciju. Tako se PVC stolarija, pre svega zbog sirovina i načina ugradnje, smatra kako najzdravijim, tako i najsigurnijim i najkvalitetnijim izborom za Vaš dom i/ili poslovni prostor.

Kako PVC stolarija utiče na Vaše zdravlje?

Pouzdano znate da dobra izolacija prostora itekako pozitivno utiče na zdravlje, što je kategorija u kojoj PVC stolarija pokazuje najbolje performanse u odnosu na sve druge izbore. Kako ona sprečava prodor hladnog i toplog vazduha spolja, te zbog materijala od kog je napravljena ne podleže ovakvim vrstama spoljašnjih uticaja, PVC stolarija značajno štiti Vaš prostor od svih štetnih uticaja. Posledično gledano, ona sprečava pojavu i dalji razvoj vlage na zidovima, koja je sjajna podloga za stvaranje svih štetnih mikroorganizama koji izuzetno nepovoljno deluju na respiratorni sistem. Stoga se PVC stolarija preporučuje najpre za prostore u kojima borave ljudi sa ovakvim vidovima zdravstvenih poteškoća, kao i onima koji pate od slabog imuniteta.

I Vaše psihičko zdravlje je od izuzetne važnosti, a ono može biti značajno narušeno ukoliko postoji stalni prodor buke spolja koja može ugroziti Vaš san i svakodnevni mir i koncentraciju. PVC stolarija štiti Vas i od ovakve vrste uticaja, te je važno znati da je ona posebno preporučljiva ukoliko se prostor nalazi u bučnom okruženju.

Zašto sa njom postižete sigurnost?

PVC stolarija najpre je sigurna za Vaše zdravlje, jer zbog sjajne izolacije koju pruža pozitivno utiče na isto, a zatim i zato što, jednom ugrađena, ne zahteva dodatni angažman i sa njom zaista možete biti sigurni u svakom pogledu. Naime, PVC stolarija ne zahteva godišnje ili češće održavanje poput drugih vrsta stolarija od kojih je, pritom, i dugotrajnija. Jednom postavljena, PVC stolarija može trajati i do pola veka, a da ne promeni svoju strukturu i mogućnost izolacije. Pritom, ona je veoma pouzdana i kada je ušteda u pitanju, jer Vas sa dobrom izolacijom ne čekaju veliki ili čak dodatni troškovi najpre za grejanje, a zatim i struju, pogotovo u onim prostorima koji se upravo na struju greju.

U kojim se sve kategorijama PVC stolarija pokazuje kao kvalitetan izbor?

Pored navedenih kategorija blagotvornosti po zdravlje, uštede i sigurnosti, PVC stolarija se čak i u estetskim kategorijama pokazuje kao veoma kvalitetan izbor, pre svega zbog svoje mogućnost prilagođavanja. Naime, sada je moguće njene visoke performanse spojiti sa estetskim izgledom tako da ona imitira drvo, njegovu boju i teksturu. Na taj način će se PVC stolarija prilagoditi već zatečenom prostoru, bez obzira na to u kom je stilu dekorisan, te neće zahtevati dodatne izdatke za preuređenje. Važno je napomenuti i da se folije kojima se ovom prilikom PVC stolarija prekriva pokazuju kao podjednako pouzdane, trajne i kvalitetne, otporne na spoljašnje uticaje.

stolarija

Alu stolarija i pvc stolarija cene

Published by:

Mbgrouplimited.rs je firma koja se bavi proizvodnjom alu i pvc stolarije, vrata i pvc prozori, koristeći najsavremeniju tehnologiju da zadovolji najviše standarde kvaliteta. Pvc stolarija Inoutic profila ili aluminijumska stolarija od koga radi prozore Mbgrouplimited ima mnogobrojne prednosti. Pvc vrata i prozori su dobri termoizolatori, zahtevaju minimalno skoro nikakvo održavanje, dobri su zvučni izolatori, stakla na prozorima su niskoemisiona tako da leti umanjuju uticaj suncevih zraka, a zimi ga pojačavaju. Topotna izolacija nije bitna samo zimi već i leti kada koristite klima uređaje pa ćete tako uštedeti na računima za struju. Sve ovo gore nabrojano je dobar razlog da koristite pvc ili alu stolariju za svoj dom ili poslovni prostor.