prodaja

Tasne i torbe bitan deo opreme svake zene

Jedan od bitnih modnih detalja koji ima i bitnu ulogu u životu svake žene, koji može da vas učini neodoljivom, ali i pogrešnim izborom napravite totalni fijasko. Tašna i kombinacija cipela, i odela dosta govori o ženi koja je nosi. DA li osim kožne tašne, morate imati i još nekoliko različitih modela tašni i materijala.

Uklopite tašne i cipele, da ili ne?

Česta dilema koja muči žene je kakvu tašnu izabrati u datom trenutku, šta nosti svaki dan, kakvu za večernji izlazak? Kada kožne tašne, kada klasične tašne? Kako uklopite tašnu sa cipelama, boje, materijal od kojih je urađena tašna da li mora da se ukplapa sa materijalom cipela. Kožna tašna – kožne cipele i slično. Kada poneti pismo tasnu i sta spakovati u tako malu tasnu, da li će vam biti praktična ili će samo pismo tašna biti modni detalj.

Tasne za svaki dan, vecernji izlazak

Iz iskustva evo nekih saveta za usklađen izgled i to za svaki dan, ali znajte da sve može da bude individualno i da sve zavisi od još nekih faktora.

Tašne za svaki dan moraju da budu pre svega korisne jer u njih mora da spakujete sve neophodne stvari i da ostane mesta za one koje i nisu neophodne. To su obično torbe i rančevi i izrađene su od čvršćeg materijala, jer se nosaju svaki dan, ne smeju ručke brzo da im se pohabaju. One se isresaju, zatvaraju, otvaraju, probijaju sa vama kroz gužve i druge nedaće koje mogu da vas zadese. U zavisnosti od cene tašne i koliko novac možete da uložite moraju biti od kvalitetnog materijala, a najbolji izbor su bran i tašne crne boje jer se lako uklapaju sa obućom.

Za večernje izlaske i svečane prilike koriste se male tašne, kao pismo tašne koje su napravljene od nežnih materijala. Kod svečanih izlazaka materijla tašne i materijal oboće moraju da budu isti i ukomponovani, dok za svaki dan i možete da kombinujete.

Postoje i sportski modeli tašni, odnosno to su torbe rančevi i tu su kombinacije i izbor materijala neograničeni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *