prodaja

Nakit Swarovski

Postoje razne vrste nakita koji osim klasičnih plemenitih metala imaju i neke druge dodatke što ih čini posebnim. Takav je nakit swarovski, nakit koji je ukrašen sa swarovski kristalima. Kamenje i cirkoni će dodatno oplemeniti pojedine komade nakita, kao što su ogrlice ili narukvice, mindjuse.

Nakit Swarovski je vrlo popularan

Swarovski je medjunarodna kompanija koja postoji više od 120 godina, a od 1965 kreće njen uspon u pravljenju precizno isečenih komada kamenjna i cirkona. Vizija osnivača kompanije Daniela Swarowskog bila je precizno sečenje kamenja gde bi do izražaja došla sva lepota materijala istaknita preciznim sečenjem. Kako bi postali što atraktivniji na tržištu i upustli se u borbu počinju sečenje kamenja i cirkona za nakit. Tako i postaje i razvija se nakit Swarovski, ništa drugo nego nakit koji je ukrašen sa Swarovski kristalima. Nakit Swarovski predstavlja inspiraciju vodećim firmama pa se kristali koriste za narukvice, ogrlice, mindjuše, koristi se još i za satove, naočare …

Swarovski kristali postaju neizistavan deo nakita, a kompanija razvija partnerske odnose a svoje usluge sve više prilagođava potrebama i uspešnoj integraciji cirkona i kamenja za najlepše ogrlicem narukvice, mindjuše.

Svi prozvodi ikrašeni sa Swarovski kristalima moraju na sebi imati Swarovski pečat. Swarovski pečat se sastoji iz najnovijih bezbedonosnih finkcija, tu je hologram efekt i nalepnica koja ima 16 jedinstvenih cifara. Kod možete ukucati na njihovom zvaničnom sajtu i proveriti autentičnost svok proizvoda sa Swarovski kristalima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *